Summer in the city

Godmorgon, ligger här med morgonkaffet och lyssnar till regnet och blåsten utanför. Det blir en grå dag idag och det ser verkligen inte ut att bli så mycket mer sol denna vecka. Då är det skönt att ha haft en massa härliga dagar på stranden med vänner, sommarfester och hemester samt härliga långpass i motionsspåret både själv och i sällskap.

Mina väninnor som jag hade en uppgörelse med har jag nu haft samtal med och vi är åter igen vänner. Så skönt, det var verkligen ingen rolig sits att vara i. Bråkmakaren är bortrest på obestämd framtid och allt är lugnt och skönt! I alla fall på den fronten……

Mitt älskade jobb på JetTime är nu ett minne blått, konkurs beslut igår och nu väntar en lång process med strul och ovisshet vad gäller lönerna mm……inget kul! Men som jag alltid tänker, BE STRONG! Jag har en förmåga att spotta i nävarna och ta nya tag…..och som min kära mor sa för ett tag sedan -du har en förmåga att alltid landa på fötterna igen oavsett vilka prövningar du får….

Jag har lite uppförsbacke här framöver men jag har haft en plan B sen en tid tillbaka och det är att ta hand om ett fosterbarn. Igår fick jag besked om att det är bokat och om allt går som det skall så kommer han den 15/8 alltså inför skolstarten. Spännande och kul! Sen har jag ju mitt PT/Coaching som jag sysslar med och även två andra projekt som ligger där och väntar på att tas tag i. För mig är det viktigt att allltid ha en framtidsplan då jag måste känna att ”allt ordnar sig” jag vill inte bli deppig och negativ , så jobbar jag…..träna hjälper till att hålla humöret uppe. En grå, blåsig och regnig dag som idag kan ju annars lätt dra ner på humöret och offerkoftan kommer på….men icke här! Denna regniga dag skall tillbringas med att inom kort på med träningskläderna och ut på lång pw med en väninna, sen göra lite ärenden på stan. Dagens hemmasyssla är att planera en målning och om möblering i helgen samt att göra mina goda glutenfria granola och en god fredagsmiddag. Hittade en ny spännande bok som skall läsas samt en ny Netflix serie. Idag tänder jag massor av ljus och myser i hemmets lugna vrå. Det är längesedan jag hade en ensamkväll hemma så det känns skönt. Ibland är det bara viktigt att få vara för sig själv och reflektera över allt som hänt både bra och dåliga saker och anpassa sig till det som jag kallar ”new life”

Härlig hemester på Ven
Med mina kollegor i Båstad

Kategorier Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close