LastDayOfSummer

Då har september infunnit sig och jag känner en lite kyligare luft mot mitt ansikte när jag tar min morgonpowerwalk längst med havet…….Hösten känns alltid lite vemodig för mig men samtidigt mysig och fräsch, en ny start! Detta minns jag från skolan då man började ett nytt läsår, nya böcker och ibland även nya klasskamrater eller ny skola. Sammanfattningsvis kan jag bara säga VILKEN HÄRLIG SOMMAR VI HAFT! Jag har verkligen inte på många år kunnat njuta så fullständigt av vår underbara svenska sommar med så många härliga stranddagar i glada vänners lag eller bara för migsjälv med en god bok. Vi har haft beachparty, bubbellördagar och ren och skär glädje med många härliga vänner, familjen och nya härliga bekanta! Sådan glädje och att vara tvungen att ”hemestra” har ju även bidragit till att vi alla på vårt eget vis upptäckt vårt underbara sommar Sverige på nytt! Jag har varit i Norrland, Ven, Stockholm och på härliga Österlen. Nu om 2 veckor skall jag och min fina väninna Annette åka till Kiruna och vidare norröver och bestiga Kebnekaise vilket vi ser så mycket fram emot! Så spännande och jag som älskar att äventyra! Blir en långblogg om det när vi är åter i södern……

Som ni alla vet så gick mitt älskade JetTime i konkurs och vi alla flygande fick landa i en ny vardag…….det har gått bra och det har ju varit en stor hjälp att vi haft en underbar sommar, men nu börjar hösten och sen vintern och med den mörka dagar och rastlöshet……Jag har faktiskt påbörjat en ny del av mitt arbetsliv, jag har blivit fostermamma till en 15årig pojke. Vi är nu inne på 3:e veckan och det är både med och motgångar givetvis. Mycket nytt både för honom och mig, jag är van vid att vara själv och inte ta hänsyn till någon annan än mig och dessutom är jag van vid att vara på resande fot mestadelen av mina dagar…….Nu är jag hemma hela tiden och dessutom skall jag ta hand om en tonåring, laga middag varje kväll och se till att han kommer iväg på morgonen till skolan och att allt sköts och det äts nyttig frukost som ger god energi att lära sig nya saker och ha kraft att ta sig genom en lång skoldag med allt vad en ny skola, nya vänner, ny stad och allt nytt innebär……detta kommer bli en spännande resa i livets bergochdalbana….både för mig och honom! Det känns så bra i hjärtat att kunna hjälpa till och bidra till att se till att en unge till får en bra start i livet med skola och den sociala samvaron och anpassningen i samhället samt kärlek och omtanke! Vid sidan om detta är det träning och välmående för mig och mina träningskompisar och med tiden hoppas jag att även en datorspelande tonåring skall upptäcka hur underbart skönt det är när man tränar och vistas utomhus så ofta man kan…….

Vill önska er alla en härlig dag och njut av dom härliga solstrålarna

Min fina vy
Kategorier Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close