DagenFöreResan

Godkväll, här ligger jag och har betalt räkningar och kollat lite mail. Har ägnat kvällen åt att städa, tvätta och packa inför det stora äventyret Kebnekaise! I morgon bär det äntligen av mot Kiruna där vi stannar en natt först och skall besöka ishotellet och jag skall få visa Kiruna för min väninna som aldrig varit så högt upp i Sverige. Torsdagen bär det av till fjällstationen där vi skall pendera natten och på fredag blir det bestiga Kebnekaise, man beräknar tur och retur ca 12 timmar. När vi kommer ner igen så har vi bokat middag på fjällstationen och där skall vi slappa och dricka champagne för att sen på lördagen ta oss tillbaka till Kiruna för en utekväll om vi orkar, hahaha……söndag bär det hemåt igen. Det kommer bli verkliga kontraster, här i södra Sverige har vi just nu världens härligaste ”brittsommar” och jag har spenderat dagen på stranden med en god bok och lite vila.

Min nya utmaning som fostermamma till en 15 årig pojke har varit väldigt slitsam och energikrävande……det var en alldeles för tuff uppgift då det fanns väldigt mycket i bagaget som gjorde det hela till en mycket hotfull situation…..valde att avsluta och ser nu fram emot lite ledighet och energihämtning. Jag vill jättegärna fortsätta med att hjälpa behövande men nästa gång behöver det vara någon som vill bli hjälpt och som vill ha min kärlek och omtanke……

I allt detta har jag tack och lov haft mina fina vänner och vi har träffats och haft trevligt samt tränat en hel del givetvis, delvis inför vår stundande vandring. Hämtade upp min gamla kompis ”ryggan” som var med mig under hela min camino vandring och den är nu packad och klar samt en resväska då vi ju måste ha massa värma kläder mm. Min väninna har pratat med fjällstationen och dom meddelar att det är mycket snö på toppen och att det kommer snöa på fredag….håll tummen för oss nu så återkommer jag med foto och berättelse om hur vi hade det inom kort. Natti natti!

take good care of YOU
Beachday
Me and my beloved friends
Kategorier Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close