HappyFriday

Här ligger jag och reflekterar över tillvaron. Vi har nu varit hemma sen i tisdags och jag kan bara sammanfatta hela vårt äventyr med att det var en helt underbar resa och då vi inte nådde toppen blir det ett nytt försök nästa år. Att bara ute i naturen är verkligen en härlig upplevelse och man träffar så mycket olika människor. Vi har redan ordnat en hiking här hemma i oktober, några vänner, matsäck och en heldag på Hallandsåsen eller Söderåsen. Varför inte avsluta en sådan dag med en god middag tillsammans.

Hösten har verkligen kommit nu, idag piskar regnet på rutorna och jag ligger forfarande i sängen och myser. Bloggar, tittar lite slött på en dokumentär på dplay. Jag har avsagt mig uppdraget som fostermamma då pojken inte fungerade här eller i skolan pga att han verkligen inte vill vara placerad. Svårt för mig att tvinga på min kärlek och engagemang och jag som är en aktiv människa mår inte bra av att ha någon som ligger och chillar i sängen dygnet runt……så sorgligt men jag känner att detta var rätt beslut då min energi dränerades av detta. Jag hoppas att denna pojke får ett fint liv. Jag är fortfarande villig att försöka på nytt då jag verkligen vill hjälpa till att göra nytta och hjälpa någon ung vilsen människa att komma på rätt köl här i livet.

Min son har äntligen hittat rätt i livet, han har varit en sökare och det har varit en ”bumpy road” för oss alla till och från. Livet är ju inte lätt alla gånger men man får aldrig sluta hoppas och kämpa för livet är ju helt underbart. Trots att min son och hans flickvän som även är mamma till mina älskade barnbarn gjort slut (hon flyttat med barnen till Spanien där hon är född och uppvuxen och min son valt att stanna i Sverige) så ser jag att detta kan bli bra för dom alla, ibland är det så att även om man älskar varann så är det bättre att vara ifrån varann för att släppa fram var och ens bättre sidor och släppa loss kreativitet och livsglädje. Jag saknar dom oerhört mycket och med denna epidemi vi har i världen så är det ju inte så lätt att bara sticka iväg och hälsa på hur som helst. Thank God for Face-Time.

Själv har jag 1000 tankar i huvudet, det känns ju som om vi alla står inför en helt ny livsstil och i mitt fall än en gång ny karriär…….från hotelldirektör till flygvärdinna……vi har ju en förhoppningsvis flygen igång igen till sommaren 2021 men fram till dess……jag är så sugen på att resa, skriva böcker, starta något eget, söka mig till hotellbranschen igen, plugga något, jag många tankar flyger runt!

Men idag skall jag bara mysa och göra mina sista dagar på min detox, lite ansiktsbehandling i eftermiddag och sen fredagsmys med en väninna och en tidig kväll.

Njut av helgen alla, tänd massa ljus och mys i höstrusket!

Kategorier Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close