Lördagen 19/9-2020

Godmorgon Kebnekaise Fjällstation! Solen skiner och vi vaknar utvilade och förväntansfulla, har vinden mojnat? Vi har hört stormen vina under natten och hoppas att det värsta blåst över nu och att vi kan börja vår bestigning. Tyvärr inte, men vad gör väl det, vi är på ett vackert ställe där vi förhoppningsvis kan göra andra hikings i det trots allt vackra vädret. Sagt och gjort och vilken härlig men stormig dag det blev. Vår mat vi släpat med satt fint när vi kom in i värmen igen och vår champagne smakade lika gott fast vi inte bestigit Kebnekaise. Vi fick faktiskt fira några andra skåningar som kom en bra bit påväg tillsammans med våra nyvunna vänner. Pang där small korken och vi fortsatte myset framför brasan med sång, dans, skratt och historier innan maten och sen fortsatte lördagskvällen med gott vin, sång, dans, skratt i härliga nya vänners lag. Skratten fortsatte långt efter vi lagt oss och fnisset gick knappt att hindra för att inte väcka våra grannar. God natt världen, vilken underbar dag vi haft!

En skåning på Kebnekaise!
A bit windy…..
Cozy
Mums
Kategorier Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close