Onsdagen 16/9-2020

Allt är packat för en äventyrsresa till Kiruna/Kebnekaise det sista läggs ner i väskan och äntligen är det dags. Min väninna Annette och jag är äntligen påväg mot Ängelholm och flygplatsen för första flighten till Arlanda för att sen fortsätta till Kiruna. Vi har haft en underbar ”indiansummer” i södra Sverige vilket medför ganska dimmiga morgnar……..I bilen pratar vi om den stundande resan och jag tänker (som den flygvärdinna jag är) shit vad dimmigt det är………Vi parkerat, hänger på oss våra stora ryggsäckar och tar våra resväskor och går mot terminalen så förväntansfulla som barn på julafton. Väl inne så ser vi CANCELLED på skärmen, ni vet när ni nästan får gnugga ögonen för att se och förstå vad det står, OH NO! Vi bara stirrar på skärmen och sen på varann och sen på dom underbara tjejerna som står bakom disken………..Detta träffar oss som en smäll på käften, men vad göra, vädrets makter är inget vi kan rå på……..våra hjärnor jobbar för högtryck och tillsammans med dessa underbara tjejer Petra och Sara som arbetar på flygplatsen löser vi detta PROBLEM på bästa vis. Vi bokar helt enkelt om allt och flyttar detta en dag fram och väljer att åka till STHLM på eftermiddagen för att bo på hotell natten mot torsdag då vi inte vågar riskera en ytterligare dimmig morgon. Vi får en härlig kväll i STHLM, träffar en väninna, äter gott på EAST och rumlar lite på RICHE.

STHLM night!
Kategorier Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close