Torsdagen 17/9-2020

Godmorgon STHLM solen skiner och vi packar ordning och ger oss av mot Arlanda. Härligt, nu är vi äntligen påväg. Vi landar i ett soligt Kiruna och ger oss av till Scandic Ferrum. Alltid lika härligt att komma dit och mötas av dessa underbara härliga människor i norra Sverige! Vi vill göra så mycket denna dag innan vi åker vidare dagen efter. Jag har ju varit här många gånger under mitt år som SAS flygvärdinna men min väninnas första gång. Vi skall köpa mat till matlådorna, vin och champagne och jag behöver sulor till mina vandrarkängor. Vi delar upp oss och möts igen på hotellet i tid för att hinna med bussen till IceHotel Jukkasjärvi. Härlig dag med sol och vi är ju där så tidigt på året att inte allt är klart på hotellet men vi får en upplevelse och en god GT i isglas. When in Kiruna You need to eat at the local Thai! Så gott och prisvärt, stora härliga starka portioner som man sover gott på dagen innan första vandringen. NattiNatt Kiruna!

Kategorier Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close