EnGråMåndag

det var längesedan jag skrev nu…….det har varit både aktiva dagar och mindre aktiva dagar för mig. Jag har en hatkärlek till hösten, när solen skiner och alla höstfärger gör världen till en härlig plats blir jag aktiv och njuter i fulla drag. Men när det är regn från morgon till kväll i flera dagar så blir jag lätt lite grå även i sinnet! Oktober startade bra med att jag och mina väninnor bestämde oss för att börja träna på gymmet och jag började även träna padel. Långa powerwalks och aktiv med att hitta nytt arbete. Vi har ju även sen tidigare bestämt oss för att träffas några kvällar/vecka och äta middag tillsammans och gå ut på krogen i den utsträckning nu Covid-19 ger oss. Vi är alla singel och vi tänker ju att istället för att sitta på Tinder är det roligare att gå ut och se oss om. Det är ju konstiga tider vi lever i och jag har dom senaste två veckorna funderat massor på hur livet nu ser ut. Jag kan konstatera att det inte riktigt är som jag önskat och måste hitta ett sätt att komma ut ut min gråa tankebana som jag befunnit mig i dessa veckor……..vad hände? Jag som är positiv och glad för det mesta och ser allt som utmaningar att övervinna har sett dem som oöverninnerliga……..när ska jag hitta kärleken? När skall jag hitta ett nytt jobb? När skall livet vända och kännas kul igen? Fy vad hände……

Jag skall börja vägen mot positivitet med att idag rensa bland kläder och skor. Har beställt påsar från Sellpy vilket är super, här packar du ner det du inte längre vill ha (skall vara helt och rent) sen lägger dom ut på sin hemsida till försäljning. I morgon skall jag och en väninna träffas kl 10 för att gå till gymmet, sen skall vi sätta oss och söka lite arbete och efter det blir det en lunch samt ansiktsbehandling. FeelGood! Torsdag blir det padel träning och jag skall trotsa regnet och gå mina vanliga lång pw. Träning är ju en bra medicin att ta till då allt känns tungt och tråkigt……Det är ok att inte alltid vara på top.

Kategorier Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close