RenoveringsKaos

Hej alla! Det var nästan en hel månad sen jag skrev sist! Renovering av badrum som skulle ta 2v har nu tagit nästan 6 veckor…..det började med att ”mina” hantverkare rev upp golvet i badrummet för att sen riva gammal kakel mm. Detta skedde på en söndag och vi pratade om ca 2v. Det blev ett läckage från grannen ovanför som resulterade i torkning och annan kaos där jag nu varit utan badrum och fått bo hos väninnor samt alla människor som kommer tidig morgon och skitar ner hela huset mm mm mm…..jag är såååååå trött på detta nu! Det finns nu iallafall ett ljus i tunneln och om jag har tur är det mesta gjort och klart på fredag! Jag hade kul när jag bodde hos mina väninnor (delade upp mitt boende på 2 av dom) en som jag tränar med på gym och den andra som älskar långa pw och att gå på krogen och roa sig lite då och då. Men det är ändå skönt att ha sitt eget och kunna göra som man vill när man vill……..så för 1,5 v sen flyttade jag hem igen och har kunnat låna min grannes badrum, dusch då han jobbat på annan ort men nu är han hemma igen och det känns lite avigt, men nöden har ju ingen lag. Förhoppningsvis kan jag njuta i mitt eget badrum på fredag.

När hemmet är i kaos är det viktigt för mig att allt annat är i ordning, så har det verkligen inte känts på länge! Jag har försökt att förbli positiv genom allt detta och går på gymmet, yoga och långa pw varje dag.

Det blir många serier och filmer och jag har även sett alla avsnintt av Fixer upper! Älskar inredning och har alltid gjort, faktiskt ända sen barnsben. Jag var den lilla tjej som visste exakt vad jag ville ha. Mitt drömrum vid ca 8-9 års ålder var vitt (vi talar 70-talet då färger och mycket var på modet) jag ville ha en gammal sjukhussäng i vitt med koppar knoppar på sängstolparna, vitt sänglinne, vita väggar och stora gröna växter. Mörka stora gamla träskåp/byrår och ett sminkbord shabby chic. Jag var även en hängiven tecknare och älskade skriva, en liten konstnärsskäl.

Nåväl, drömmen har funnits där under hela livet att få jobba med inredning. Jag har varit på gång när jag fött min son och skulle börja plugga på Santa Monica College men då kom något annat i vägen och jag hamnade i hotellbranschen. Efter några år i hotell/restaurangbranschen var jag redan på management nivå och älskade det…..så i den branschen stannade jag och utvecklade mig och läste till pt/coach mm. Men nu har jag äntligen tagit tag i mitt intresse och börjar läsa till Certifierad inredare/homestyling i januari2021.

Så från att ha varit ganska deppig under några veckor så börjar jag bli mer positiv då jag har en plan…..det är viktigt för mig att ha!

I dag skall jag ut på en utflykt med en god vän som faktiskt är en gammal pojkvän till mig….vi var tillsammans när jag var en långbent skranglig 18 åring som just var påväg in i vuxenvärlden. Gud så kär jag var i honom, kul att träffa någon från förr.

Halvligger här i min soffa, lyssnar på soundtrack från Little fires everywhere (en serie på PrimeVideo) har tänt ljus och har en god frukost uppdukad. Live, Love, Laugh and enjoy life!

Stay Safe!

Kategorier Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close