Vinter

Då har vintern kommit även till Skåne. Den kom i lördags och var klädd i grått! Jag är så tacksam över att ljuset från alla stjärnor och ljusstakar som pryder fönstren hos oss nu inför stundande jul. Igår tändes det första ljuset i adventsljusstaken och det är så mysigt, hoppas nu bara att vi får fira julen tillsammans med familj och vänner och skåla in det nya året som förhoppningsvis blir ett bättre år än 2020…….

Det år som började så trevligt men som efter mitten av mars blev till kaos! Jag tänker på alla företag som lider, alla anställda som mist sina jobb och alla som blivit drabbade på ett eller annat sätt av denna Covid – 19 pandemin……Jag är själv drabbad då jag miste mitt arbete när flygbolaget jag arbetade för gick i konkurs i juli 2020. Det är hårda tider och ingen av oss kommer undan den rådande situationen MEN det är så många ”domedagsprofeter” där ute och jag orkar faktiskt inte ta in mer av detta…….Förhoppningsvis får vi en mer normal värld inom kort…..Jag väljer att förbli positiv annars går jag under!

Min renovering går åt rätt håll, nu är det bara tak och väggar kvar sen vattenläckan från grannen, spacklas och målas denna vecka med början i morgon. På fredag kommer hjälp och vi skall börja sätta ihop skåpen som jag skall ha i badrummet så jag får den förvaring som jag behöver. Det är det roliga då jag får pyssla och piffa, det blir superfint!

Helgen har gått fort och nu är det måndag lunch. Sitter och väntar på en god vän som skall komma och fika. Njuter idag av att inga hantverkare är här och skall tillbringa min dag med att vara hemma och mysa. Lördagen bjöd på härlig par middag med ”blinde date” vi hade så kul och fick väldigt god mat och dryck. Den middagen lever jag länge på!

Ha en fin vecka alla

Kategorier Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close