GodFortsättning

Mycket har hänt sen jag skrev sist……renoveringen är klar, jag är så nöjd och det blev verkligen superfint. Det tog tid att få allt på plats och städa undan allt byggdamm och hantverkskaos! Det var skönt att få hjälp av städerskan som gjorde underverk och när allt var klart och fint så var det dags för julen att flytta in. I år har det ju varit annorlunda på många sätt och för mig absolut, jag är ju inte så van att vara hemma hela tiden för både innan jag började flyga var jag och min fd make på resande fot mycket. Denna pandemi har fått mig att vara hemma mer och jag har fått landa i mitt nya liv som singel, nytt hem, inget arbete och allt vad detta innebär……..jag som alltid arbetat mycket redan innan jag var min egen och hade mitt eget hotell var jag ju chef och ledare på andra arbetsplatser inom hotellbranschen som oftast aldrig stänger. Så med all denna lediga tid har jag fått ta tag i annat som jag inte hunnit med tidigare……Träningen har alltid varit en stor del i mitt liv och jag har kunnat ägna mig åt detta mycket mer än tidigare, gör någon form av träning ca 5-6 gånger/veckan. Det som varit kul är ju att det är fler som är ”lediga” så det blir en social stund på pw eller på gymmet vilket jag inte är så van vid då jag oftast tränat själv. Så vårt sätt att umgås, mitt och mina väninnors, har blivit mer under olika former av träning. Vi försöker även laga middagar tillsammans och umgås mer ”hemma hos” än tidigare. Detta hjälper ju oss alla att känna oss mindre ensamma vilket är så viktigt i denna verkligt konstiga tid. Till allas vår stora förvåning har vi nästan alla som umgås haft covid och fått antikroppar utan att ens känna oss sjuka! Någon har haft huvudvärk och känt sig lite hängig en dag vissa har varit trötta och sovit mer än vanligt men för övrigt inget annat. Tack och lov då det kan blir riktigt illa för vissa.

Denna tid på året är det extra jobbigt att vara singel, inte jobba och det är lätt att känna sig som den mest ensamma i världen och att man nått ”rock bottom”…… jag hamnade där och tillät mig vara ledsen och deppig! Tänkte hur skall jag klara mig och vad skall jag göra…….tack vare mina fina vänner och familj tog jag mig ur detta. Bjöd in vänner på aw när jag varit och köpt RIKTIG julgran. Pyntade och tände massa ljus och vi drack bubbel, glögg och vin i goda vänners lag. Jag bjöd hem min närmsta familj på julfirande på julafton med god mat, dryck och julklappsspelet och nu till nyår har jag bjudit in vänner för att äta och skåla in ett förhoppningsvis bättre år än det vi lämnar bakom oss……I januari börjar jag en utbildning på distans, certifierad inredare/homestylist och jag fortsätter min träning och att vara öppen för vad livet har att bjuda på.

När vi nu räknar ner detta konstiga år 2020 och välkomnar 2021 vill jag önska er alla ett Gott slut och ett Gott Nytt År!

Kategorier Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close