ByeByeChristmas

då är alla jul/nyårshelger över och det är dags att städa ut julen. Igår efter ett gympass med en väninna tog jag tag i detta. Det var med vemod jag strippade granen och kastade ut den, så vacker och inte ett barr den fällt under hela tiden. Sen var det dags för stjärnorna och ljusstakarna som fick packas ner och då känns det genast så mörkt……..fick bli lite pyssel med ljussättning och tillslut blev det bra. Har detta år anlitat Sally Bauerskolan som skall hämta upp granen och tack och lov att jag inte väntade med julröjet för dom kommer idag vid 8 tiden…..ibland är jag ute i god tid och det är jag inte känd för, hahaha…..den obotlige tidsoptimisten!

Detoxen är nu över då jag fick avbryta i förtid pga en allergisk reaktion! Jag har testat denna (Biodrain) förut och inte haft några problem alls men helt plötsligt reagerade min kropp helt galet och istället för att fortsätta och tro att det ingick i utrensningen slutade jag efter 6 dagar med tabletterna. Jag vaknade idag och mådde bra och dom symtom jag haft av allergi är påväg att avta, så skönt! Jag kommer att fortsätta på samma väg men utan tabletterna och när jag tänker efter så är jag ju väldigt sund alltid så det är inga större justeringar som behövs. Jag strävar alltid efter att leva efter 80/20 principen där 80 står för det hälsosamma och nyttiga och dom 20 för mindre nyttigt, att ta ett glas vin eller två i goda vänners lag och skratta, dansa och vara crazy är ju också hälsosamt då vi måste ha kul! Underskatta aldrig att ha kul!

Idag har jag vaknat tidigt och då jag känner att jag tar åt mig bäst på morgonen av studier så bryggdes det kaffe i ottan och sen har jag pluggat, ändrat om lite i hemmet och kommit en bra bit påväg. I dag blir det lite mer plugg, en lång pw och sen en kväll med väninna där jag dessutom skall göra dagens övning på min utbildning, spännande! Vill önska er alla en härlig helg och har vi tur skiner solen på oss!

Home sweet home
Kategorier Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close