LongTime….

ja, det var väldigt längesedan jag skrev något här…….livet har varit lite upp och ner då jag faktiskt drabbats av ”shit vad händer” panik och ångest för vår ovissa framtid. Jag är av naturen en mycket positiv person men även jag kan hamna i mörker….det är ju inte så konstigt om vi tänker efter, nytt liv i ny bransch som jag verkligen älskade allt såg ljust ut och livet hade den lilla guldkant som jag tycker är så viktig. Underbara vänner att träffa när jag var hemma, härliga kollegor att umgås med på mina arbetsslingor, sol, bad, träning och resor. Väl hemma uppskattades ledigheten och jag hade fått bra rutin både under arbetspassen och på fritiden. Jag hade friheten att åka och hälsa på mina älskade barnbarn så ofta jag kunde. Lönen på kontot varje månad och ja, livet lekte. Så slog då corona till i mars 2020 och den ofrivilliga ledigheten infann sig. Det var väl ok under sommaren MEN nu är det ett år snart på dagen som jag jobbade sista gången…….så tråkigt!

Denna veckan har jag börjat se ljuset igen. Just DO It är mitt motto och jag brukar vara duktig på att leva efter det. Nu är jag på rätt väg igen, träning, plugga (här ingår all hemmafix då det ju är inredare/stylist jag läser) jag har fått lite extra erbjudande som PT på en gymkedja och förhoppningsvis blir det bra. Vintern har slagit till och vi har underbara soliga dagar nu och det är ljusare på kvällarna. Jag har fortsatt träffa mina älskade väninnor och det är guldkanten.

Idag har jag varit och hämtat verktyg till min kakelugn (gamla fina i mässing) putsat dom och nu sprakar det så mysigt och sprider så härlig värme i vinternatten. Ligger här och dricker te o tittar på tv, strax dags att sova för i morgon väntar en busy dag. Nattinatt

Kategorier Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close