HappyFriday

då har det gått nästan på dagen 1 år sedan jag kom hem från min sista flygning innan pandemin bröt ut. Det känns så overkligt och som hämtat ur en dålig film. Jag har aldrig varit singel såhär länge, jag har aldrig varit utan arbete såhär länge, jag har aldrig varit nära att fylla 56……det innebär närmre 60 än 50! Jag känner mig så levande, glad, sorgsen, lycklig, förväntansfull och har så många underbara riktiga vänner som förgyller min tillvaro. Jag har en superfin son och underbara barnbarn och en familj som jag har god kontakt med och träffar min mor en dag i veckan när jag hälsar på och hjälper henne. Min bror är framgångsrik och har en fin familj men vi alla saknar min pappa som tyvärr gick bort för 8 år sedan. Gud vad tiden går! Nu väntar min 56:e födelsedag runt hörnet och jag känner mig som 36!

Jag tränar och utövar mitt inredningsintresse, söker arbete, går på intervjuer, träffar väninnor och har wine and dine tillställningar hemma. Vi sätter verkligen guldkant på tillvaron då vi är många som befinner oss i samma situation och hjälps åt, ställer upp för varann och dessa är verkligen vänner att lita på. Det behövs i dessa konstiga tider då jag upplever att många har pandemin som ursäkt för att få utlopp för sina otrevligheter och tror att dom kan baktala och bära sig illa åt……not cool! Mitt budskap är BE KIND!

Idag kommer en älskad väninna på besök och det innebär givetvis en liten tjejmiddag med rekommenderat antal. Ser så fram emot detta och önskar er alla en fin helg!

You are fab!
Kategorier Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close