Vilken härlig vecka det varit so far!

Hej på er! Jag har verkligen känt att energin är på top och jag har haft en underbart kreativ och aktiv vecka hitintills. Hemmet är klart och nu är det bara balkongerna som skall stylas. Det är fortfarande kallt i vinden så det får vänta någon vecka till. Men när vinden kommer från norr så är det såååååå härligt på min balkong och det har faktiskt varit några dagar som jag suttit och läst o fikat i solen samt jag och några vänner haft lite tapas och vin. Härliga tider!

Har haft spännande möten både irl och digitalt men det är hemligt än så jag återkommer när jag är klokare, hahaha……min inredningsutbildning går bra men jag har gjort det lite annorlunda, först möblerat och fixat innan planritningarna, en rebell alltid, hahaha. Men from måndag blir det att ta tag i detta med hårdhandskarna, minst 2h varje morgon skall det pluggas.

Träningen har verkligen kommit igång på riktigt nu, regelbundet på gymmet och min yoga på torsdagarna gör susen för min onda rygg (har problem med höft/svank) men yoga är superbra. Jag tror att jag är stel pga så mycket pw och hiking med alldeles för dålig stretch efteråt. Vilka härliga pw det blivit och det är ju så bra med kombon gym / pw. Friskluft och styrketräning samt ett bra konditionspass blir det ju också. Solen skiner och jag med den, helgen blir till att träna och umgås med vänner.

Ha en fortsatt fin dag/kväll

solar på min balkong

Kategorier Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close