Nöjdhetskänslan

när man sitter här inne i mitt mysiga hem. Ute regnar det och kallt som i nordpolen. Har varit på gymmet och tränat ett bra pass. Manikyr/pedikyr avklarat och nu puttrar middagen i ugnen. Jag har bjudit hem två väninnor i kväll och det serveras vegetarisk lasagne. Jag för min med vegofärs, krossade tomater, jag steker detta tillsammans med massa goda kryddor och grönsaksbuljong sen varvar jag vegoröran, béchamelsås och glutenfria lasagneplattor i en ugnsfastform och gräddar sen i mitten av ugnen på 230gr i ca 30 minuter. Mums! Serverar en fräsch sallad med isbergssallad, tomat och fetaost som får en vinegrett med franska örter över. Enkelt och gott. Mys i ruskvädret

Kategorier Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close