GladValborgsmässoafton

Då är våren här officiellt, förr var detta startskottet på en ljusare och lättare klädsel som firades med fester, dans och tivoli! Det har verkligen varit riktigt aprilväder och nu hoppas vi på att maj levererar soliga varma vårdagar.

Denna valborg blir ju även lite gladare då vi ju ser en ljusning i pandemin och jag vet att mitt fd flygbolag börjar återkalla enl anställningslistan och har första kurserna i juni. Det är dock en slow start men bättre än inget och alla får gå ner i grader och löner så alla startar från scratch, jag är ju sent anställd så det lär dröja lite för mig…….

MEN jag har fått nytt jobb på ett nytt flygbolag! Detta är ett regionalt bolag och jag var på kurs hela förra veckan med hotellboende och allt, som en minisemester! Jag har turen att bli utvald till första kursen och kommer att göra en sista test, en brandövning 18 maj sen är jag uppe och flyger igen! Får jag frågan om att börja på gamla bolaget igen så får jag överväga detta när denna lyxproblematik uppstår. Jag har ju även gymmet att hjälpa till på och det känns ljust på jobbfronten äntligen!

Låt oss hoppas att denna pandemi snart är ett minne blott och att världen öppnar upp och vi får tillbaka en ”normal” tillvaro, hur den nya tillvaron nu kommer se ut, spännande tider vi lever i!

Dagen bjuder på sol och jag skall strax upp ur sängen, ligger här och dricker mitt morgonkaffe och tittar på inredningsprogram på TV och njuter av att se dessa fantastiska projekt växa från fallfärdiga skräckhus till vackra levande hus. Sen blir det en pw och en tur till Skatteverket för att lägga min deklaration på lådan. Ja, jag gör det på gammalt vis då jag har en ganska krånglig deklaration pga arbete i Danmark och skatt i Sverige och allt vad resande som flygvärdinna innebär…..Men nu är både Dk och Sv deklarationer klara, happy me!

Min inredningskurs är på god väg och jag har flyttat runt och ritat om mitt hem flera gånger om, hahaha….snart är jag nöjd….förhoppningsvis kommer jag kunna jobba som egen vid sidan om ett fast heltidsarbete i en början och med tiden kunna försörja mig på att göra inredningsprojekt, oh så kul det kommer bli!

Ja mycket intressanta och spännande tider vi lever i just nu, vår, sommar, nya projekt, nytt jobb och massa roliga möjligheter! Kärleken, den väntar runt hörnet…….

HA EN UNDERBAR HELG OCH TA HAND OM ER OCH ERA KÄRA!

kram Camilla

påväg till ett spännande businessmöte
love

Kategorier Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close