SistaLedigaVeckan

Här ligger jag och njuter av frukost i sängen och administrerar. Solen skiner ute och jag har öppnat balkongen och sovit med fönster öppet hela natten, så härligt!

På måndag börjar allvaret igen och då med ett nytt jobb, ja jag vet att jag berättat detta MEN nu är det ett NYTT jobb. Jag börjar som General Manager på ett hotell i Helsingborg, det känns så bra att vara tillbaka i hotellbranschen igen efter 2,5år på flyget. Jag var så klar med hotell när mitt älskade Helsing försvann men nu är jag såååååå redo! Ser framför mig en massa härliga och mindre härliga utmaningar……spännande!

Jag har en dag framför mig som innehåller ärenden, träning och träffa min fina väninna H för träning, lite shopping och en myskväll.

I morgon blir det yoga för första gången på 3v då det inte funkat pga utbildningar, intervjuer odyl men i morgon blir det YinFlow, härligt! Det är ju dessutom helgdag så på kvällen blir det middag med ”bokklubben” LOVE IT!

Njut av dagen och den långa härliga helgen, det skall jag för på måndag börjar allvaret igen! Låt covid-19 snart vara ett minne blott……..

me at the gym

Kategorier Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close