God Fortsättning

Hej igen, det var längesedan jag skrev, sist var 12 maj…..då skulle jag börja nytt jobb och det gjorde jag. Vilken utmaning och så roligt, hotelldirektör igen och jag älskar det. Sen jag tog över har det hänt en heldel i huset och vi fortsätter med att förbättra och alla är så inspirerade och vilket härligt team jag har. Har ju drivit hotell tidigare men inget så stort och inte med så mycket att lära inom en större kedja med allt vad det innebär, sakta men säkert har jag blivit mer varm i kläderna men det är fortfarande mycket nytt och spännande.

I juni kom även kärleken in i mitt liv igen, R som jag spanat in en tid tog mod till sig och kontaktade mig och på den vägen är det. Vi har haft fina spännande och roliga månader ihop och dessutom förlovat oss. Vem skulle tro att detta kan hända en vid 56 års ålder……men det gjorde det så man skall aldrig misströsta…..

Vi har nu firat vår första jul tillsammans med våra nära och kära samt även i Spanien med vår del av familjen som bor där. Vilken lycka att få krama om mina älskade barnbarn och njuta av fina Cadaques, sol och värme såhär i december, sen julshoppa i Barcelona för att sen komma hem till ett julpyntat hem och fortsätta med julfirandet. Härligt!

Sitter här och njuter av julefriden och det är endast 4 dagar kvar av året…..summerar 2021 som ett fint och händelserikt år. Ser nu fram emot ett nytt år och nya härliga utmaningar och upplevelser. GOTT NYTT ÅR alla därute! Kram Camilla

Kategorier Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close