Hej där, long time no see!

Det är med förvåning jag läser mitt sista inlägg, mer än ett år sedan…ligger här i sängen och dricker mitt morgonkaffe och funderar på hur fort ett år går. Att summera 2022, mycket jobb, hotellet gick bra fram till dom sista månaderna av året då det började talas om covid igen och krig i Ukraina med allt vad detta innebär. Så sorgligt och hemskt! R och jag hade förmånen att njuta av sommaren tillsammans med vänner och familj och en härlig resa till Cadaques där vi fick rå om mina älskade barnbarn. Jag fick även glädjen att åka till Barcelona dagarna innan jul och njuta av fint väder med långa powerwalks och min ensamtid innan barnbarnen kom ner för att åka med mig till Sverige och fira jul och nyår med oss. Vilken lycka! Det blev tomte och massa julklappar tillsammans med familjen och ett härligt nyår med goda vänner och familjen. Vi fick lära känna nya vänner från Thailand och mina barnbarn fick en ny kompis som vi kommer åka och träffa i Thailand med tiden. Härliga fyra veckor blev det innan det var dags för vardag igen med skola för dom och jobb för oss. Nu planerar jag för att kunna åka till dom i påsk men tills dess får vi träffas via FaceTime.

2023 lär bli ett utmanande år med allt vad det innebär och då gäller det att hitta sin glädje och energi i att umgås med familj och vänner, vara tacksam för att man är frisk och har ett arbete att gå till. Och inte minst att träna och ta alla tillfällen till att spendera tid utomhus med långa härliga pw och besöka gymmet. Som ni alla vet är gymmen överfulla just i januari då alla vill börja det nya året hälsosamt vilket för mig gör att jag helst undviker att gå på gym just i januari. Istället passar jag på att njuta av friskluften så helgerna spenderas oftast i träningskläder.

Nu har det gått några veckor in i 2023 och vi har städat ut julen och längtar efter våren och sommaren. Det känns redan som om dagarna blir lite längre och ljusare. Igår när jag åkte från jobbet så var det soligt och fint fortfarande, det ger energi. Tyvärr har jag lite problem att synka min telefon med min MacBook för tillfället så jag kan inte ladda upp den fina bilden jag tog från min balkong igår.

Det är tidig morgon och idag blir det jobb halva dagen sen hem och packa för 3 dagar i Danmark. Vi skall på företagsmöte med hela kedjan vilket skall bli trevligt. Alltid kul med en liten avstickare och träffa kollegorna, få ny energi.

Om det finns någon där ute som vill ha lite pepp och träningstips så finns jag här.

önskar er alla en fin dag

Kategorier Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close