Äntligen är sommaren här

Det var väldigt längesedan som jag skrev, har varit mycket att göra på jobbet och även privat. Hunnit ha mina underbara barnbarn på besök från Spanien på påsken. Total lycka!

Tog äntligen tag i min gymträning som blivit lidande en längre tid…..nu är det nya tag och jag är uppe kl 05 varje morgon gör lite härlig uppvärming hemma för att vara på gymmet kl 06 när dom öppnar. Intensiv träning i ca 40 minuter sen hem, älskar denna underbara feeling när man tränat. God frukost och en kopp kaffe och bara njuta.

Detta är den bästa starten på dagen och vilken energi jag får!

Nu är det sent för mig och jag har haft en lång dag så jag säger god natt!

Kategorier Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close