God Fortsättnig

Hej igen, det var längesedan jag skrev och detta beror på att det hänt så mycket i mitt liv. Först fick jag ju nytt spännande arbete som hotelldirektör och sen har jag träffat kärleken i mitt liv. Såg att jag skrev sist den 12 maj och ny är nästan året slut. Vad det gått fort och vilken resa det blev.

Jobbet var utmanande och det tog tid och är fortfarande inte helt på plats med allt men det går framåt och jag lär mig nya saker ständigt. Jag har ju drivit hotell tidigare men inte på samma sätt som nu och definitivt inte lika stort som detta. Jag har fantastiska medarbetare och vi alla kämpar på i dessa utmanande tider. Just när det började kännas som om pandemin var ett minne blott så slår det till igen och världen stannar nästan upp på nytt. Just i skrivande stund sitter jag och inväntar svar på mitt Covid-test som jag uppmanades att ta igår……förhoppningsvis är det ”bara” en vanlig vinterförkylning. Håller tummen att det inte skall bli värre än det är med den nya varianten av viruset och ser fram emot 2022 och en blomstrande rörelse på mitt hotell.

Kärleken kom in i mitt liv i juni, R som jag spanat in tidigare tog mod till sig och uppvaktade mig vilket gjorde mig så glad. Vi har nu varit tillsammans lite mer än ett halvår och det känns så bra och det känns som om vi känt varann hela livet! Vi har rest och njutit av livet, skrattar och har så roligt tillsamman. Vi har även förlovat oss för visst skall vi leva tillsammans alltid. Nu har vi firat vår första jul tillsammans med våra nära och kära och vika härliga helgdagar det varit. Innan dess var vi hos familjen i Spanien och det var så härligt att äntligen få krama om dom, speciellt mina älskade barnbarn som jag inte sett på nästan 2år…..det var även skönt att få lite sol och värme med fina dagar i Cadaques samt ett julpyntat Barcelona.

Nu är det bara 4 dagar kvar tills 2022 och jag summerar 2021 som ett händelserikt och fint år, hoppas att festen som vi skall på nyårsafton blir av så vi får fira med våra kära vänner.

Önskar er alla ett fint nytt år, kram Camilla

Kategorier Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close